Montag, 14. April 2014

Essen baskonsoloslugu askerlik islemleri

NOTERLİK Noter işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Askerlik Erteleme İşlemleri. VATANDAŞLIK Vatandaşlık işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Essen baskonsoloslugu askerlik islemleri

Konsolosluk randevu sisteminden alınan randevu ile konsolosluklarda işlem yapma süresi kısalmış , bunun yanında hangi işlemler için hangi belgeler gerekli , başvurular nasıl yapılır gibi yaralı bilgi notları ile vatandaşlara kolaylık sağlamaktadır. Essen konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu alabilirsiniz? Tebligat işlemleri için randevu.


Başkonsolosluğumuzda tüm işlemler randevuyla yapılmaktadır. Murat Ali Blach ESSEN Mustafa kemal Atatürk’ün, Veliaht Sultan Vahdettin ile birlikte onun yaveri olarak Essen’e gelişinin 102. Sosyal Güvenlik Ataşeliği Hk. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, askerlik dosyası açtırmak ve askerlik yoklaması yaptırmak zorundadır. Essen e-Konsolosluk randevu nasıl alınır?


Essen baskonsoloslugu askerlik islemleri

Almanya ‘da Essen Konsolosluğu nerede ? Essen Türk Konsolosluğu hangi işlemler için randevu veriyor ? OK VATANDAŞLIK BİLDİRİM BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİBELGELER. Bağlı bulunduğu belediyeden Belçika vatandaşlığının hangi tarih ve yasa maddesi ile verildiğini belirten “Vatandaşlık Belgesi”. Bunun yanında Türk Vatandaşlarından izinli olarak çıkan , Alman vatandaşlığına geçen gurbetciler mavi kart işlemleri içinde sistemden randevu almaları gerekiyor. Dövizle askerlik hizmeti başvurusunda bulunan yükümlüler temel askerlik eğitimine tabi olmadıkları için, son yoklama sağlık muayeneleri yaptırılmaz.


DÖVİZLE ASKERLİK HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU. Avroya düşürülmüş ve başvuru süresi 31. Genel Alsace (Bas Rhin, Haut Rhin), Lorraine (Moselle, Meurthe et Moselle, Vosges, Meuse), Franche-Comté (Doubs, Haute Saone ve Belfort) bölgeleri ile Haute Marne.


Randevularınızı konsolosluk. Sözkonusu uygulama sayesinde termin almak suretiyle işlem sürelerinin kısaltılması ve vatandaşlarımızın bekleme sürelerinin en aza indirilmesi planlanmaktadır. Bazi Konsolosluk islemleri posta ile yapilabilirken, bazi islemler için bizzat basvuruda bulunmak gerekiyor. Ayrica, islem türüne göre, basvuruda bulunanlarin beraberlerinde getirmeleri gerekli belgeler de degisiyor.


Martin Luther King, Jr. Başvurular şahsen yapılmalıdır. Vesikalık fotoğraflar son ay içerisinde çekilmiş ve arka fon beyaz renkte olmalıdır. Posta adresi Korutürk Mah.


Temsilciliğimizin Konsolosluk Bölümü bünyesinde yapılan askerlik işlemleri, askerlik ertelemeleri ve bedelli askerlik işlemlerinden oluşmaktadır. Ertelememin yapılabilmesi için başvuru sırasında ne tür belgeler ibraz etmem gerekiyor? Aralık ayına kadar askerlik hizmetinizi erteletebilirsiniz. Diğer işlemlerde de bu yıl içinde randevu sistemine geçilmesi. Yılı olması nedeniyle düzenlenecek olan etkinliklerin ortak bir logosu olması amacıyla düzenlenmektedir.


I) ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER : 1. Ancak yüksek lisansa devam edenler, askerlik tehir işlemleri yaptırabilirler. Bu durumda olanlarin, yurt dışına çıkmadan önce, askerlik şubelerine basvurarak, yedek subay aday adayı karari aldırmaları ve askerlik durum ve müsaade belgelerini yanlarında getirmeleri öğrencilik işlemleri açısından çok önemlidir. Bu belge olmadan öğrenci dosyası açılmamakta, pasaport uzatma işlemleri de buna bağlı olduğu için, bazı öğrencilerimiz mağdur duruma düşmektedirler.


Essen baskonsoloslugu askerlik islemleri

Uygulamada askerlik tecili için aranan başlıca durumlar askerlik görevini yapamayacak kadar ciddi sağlık engeli ve eğitimim devam etmesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts