Freitag, 21. November 2014

Almanya aile birleşimi 2019

ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIIIIIIIN! Mektup yazma kısmını örneklendirerek açıklamaya. Arap Saklak’tan en gerekli güncel bilgileri alıyoruz #128522; sorularınız olursa yorumlara yazabilirsiniz.


Diğer Sosyal Medya Hesaplarımız Fa. Bizzat öğrenci olduğunuzda eşinizin de yanınıza nasıl geleceği konusu üzerinden anlatacağız. Consulting Agency in Ankara, Turkey.

Almanca ADil Zorunluluğu. Derslerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe, 08:- 12:veya 13:- 17:saatlerindedir. Her bir kurs hafta sürer.


Maalesef vize alma süreci biraz uzun sürüyor ama gerekli belgeleri istenen şekilde eksiksiz sunmanız halinde süreç hızlanacaktır. Vize görüşme randevusunu iData’yı arayarak almalısınız ve randevular ila hafta arasında verilmekte. Genel itibari ile yaklaşık ay kadar süren bu işlemler bazen daha uzun bazı durumlarda ise daha kısa sürebilmektedir.


Pasaport (En az bir yıl geçerli) 4. Uluslararası Evlenme Kayıt Örneği (Formül B). Yabancı uyruklu eşin bilgilerini içermelidir.

Hangi belgeler gerekiyor, nasıl başvurmak gerekiyor ve bu vizenin çıkması ne kadar sürer gibi sorulara cevap vermeye çalışacağım. Umarım keyifle okuyacağınız ve faydalı bir yazı olacak. Eşim alman vatandaşı ben ise Türk yaşlarımız 24. Başvuru esnasında nasıl tanıştığımı anlatırken kadın yeterli dedi ve üstüne almanca bilgimi sorgulamak adına sorular sordu.


AİLE BİRLEŞİMİ HAKKI. Karar yazısındaki bununla alakalı kısma okumanızda fayda var. Bu gibi işlemlerde doğru zamanda doğru reaksiyon göstermek mevzunun halli için elzemdir.


Nadir durumlarda diğer akrabalar da (Örneğin, kardeşler, büyükanne, büyükbaba) aile birleşimi kapsamında hesaba katılır. Aile birleşimi eşler için de olabilir yaşından küçük çocuklar için de. Bu esnada, vize başvurusunun fiili ikamet amacı belirtilerek yapılması gerekir, örneğin bir turist vizesi geçerli değildir.


Bu ortalama ay içerisinde belli olmaktadır, ek olarak siz çocuğunuz üzerinden başvuru da bulunmuşsunuz. Bu daha avantajlı bir durum sizler için, ama bu durumu araştırmaları ve sizlere. Ağustos – Aralık ayları arasında azami bin mülteci yakını uygulamadan yararlandırılacak. Hoşgeldiniz ziyaretçi! Randevu talep edebilirsiniz.


Sınav geçme notu 60’tır. Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların. Türkiye’de yeni bir pasaport çıkarmak üzere Türk makamlarına.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts