Montag, 17. Februar 2020

Vencanje u srpskom konzulatu u frankfurtu

Vencanje u srpskom konzulatu u frankfurtu

NATO agresije na Saveznu Republiku Jugoslaviju. Dobrodošli na Web-site konzularnih predstavništava Republike Srbije u Saveznoj Republici Nemačkoj. Zaposleni u našim predstavništvima će, uz pomoć naših kolega iz nadležnih službi u otadžbini, uložiti maksimum napora kako bi vaši problemi bili rešeni.


Nakon što je Srbijom odjeknula informacija o venčanju para u srpskom konzulatu u Šangaju, interesovanje o detaljima života dvoje mladih u sve popularnijoj dijaspori ne jenjava. Vencanje iz snova Silvije i Bojana u Frankfurtu. Inace mladenci rodom iz Negotinskog sela Mokranje, poznato kao rodno mesto naseg najpoznatijeg kompozitora Stevana Stojanovic Mokranjac.


Poštovani, meni je u vašem konzulatu izdat putni list, ovdje u mom nadležnom MUP- u nisu zaprimili GPI-obrazac, da sprovedu proceduru, da bi mogao dobiti novu putnu ispravu. Molim vas da mi odgovorite na koju mail-adresu da vam dostavim podatke i broj faksa nadleznog MUP-a. Moja adresa je jasmin. This feature is not available right now. Please try again later.


Sa ovim se mozes vjencati,a da bi otisao u njemacku moras polozit kurs na Gete institutu Njoj sta treba je isto ovo sto i tebi plus:-Dokaz da moze snositi troskove zivota za vas dvoje. Konzul je izrazio veliko zadovoljstvo zbog toga što su se predstavnici dijaspore okupili u ovolikom broju i iskoristio priliku da rekapitulira sve ono što je konzulat uradio zajedno sa srpskom zajednicom u prethodnom periodu. Ovo je prilika i da najavim brojne manifestacije koje su u planu za ovu godinu u gradu Frankfurtu i pokrajini.


Adresa ambasade i konzulata BiH u Nemačkoj. Mendelssohnstrasse 69. Generalni konzulat Bosne i Hercegovine u Frankfurtu n Majni. Namjeravamo se vjenčati u Njemačkoj.


Zanima me, možemo li sklopiti brak u hrvatskom konzulatu , što nam je potrebno od dokumentacije da bi vjenčanje bilo valjano, i koja je procedura nakon sklapanja braka u inozemstvu? U prostorije ambasade Republike Srbije u Parizu stigla je kompletna oprema neophodna za prikupljanje zahteva za izdavanje novih biometrijskih pasoša, pa će od danas, s početkom od sati, građani u srpskom konzulatu (rue Leonard de Vinci - Paris 16) moći da podnose zahteve za dobijanje nove putne isprave. Hrvatica u Njemačkoj.


U konzulatu nije moguće platiti u gotovom novcu (gotovinom). Crne Gore preuzeo je od konzulata Republike Srbije 15. Tehnicki i kadrovski uslovi koji su stvoreni omogucavaju pružanje svih konzularnih usluga našim gradjanima, i to na veoma brz i jednostavan nacin.


Okupljenim gostima rečima dobrodošlice obratio se Branko Radovanović, generalni konzul, podsetivši na istorijski značaj i povod zbog koga su se okupili. Udruženje građana “Tamo daleko”, koje izadaje ovaj portal, je neprofitno i izdržava se najvećim delom od donacija i sponzorstva, a samo mali udeo u finansiranju imaju marketing i oglasi. Ako vam se dopada ono što radimo na negovanju veza matice i dijaspore i promovisanju istinskih vrednosti srpskog naroda, pomozite da se razvijamo. Par određuje datum venčanja, ali datum mora da potvrdi i matičar u mestu u kome će se venčanje održati.


Kopije svih potrebnih dokumenata, koje ćemo vam pomoći da prikupite, šaljemo odgovarajućim službama u Italiji. U slučaju da konzulat odabrane regije traži lično prisustvo para, morate biti u konzulatu par dana pre venčanja. Od početka ove godine broj zahteva je porastao – kaže Radovanović.


Vencanje u srpskom konzulatu u frankfurtu

Generalnom konzulatu RH u Frankfurtu sastali su se djelatnici GK sa svećenicima HKŽ i misija. Taksa se plaća EC kartom u Konzulatu ili gotovinom u banci. Potrebni dokumenti za izdavanje pasoša.


BiH, gradani su obavezni da, prilikom podnošenja zahtjeva u DKP BiH u Njemackoj, dostave dokaz o korištenju automobila u Njemackoj u trajanju od najmanje šest mjeseci (datum registracije-odjave vozila u zemlju boravka, a ne datum prijave vozila na carinu u BiH). Pogledajte kompletnu ponudu iz kategorije Advokati u Nemackoj.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts