Montag, 9. März 2015

Aile birleşimi vizesi almanya yorumlar

Başvuru sırasında orijinal evraklar tarafınıza geri verileceğinden evrakların fotokopileri ile birlikte başvuruda hazır bulunmanız gerekmektedir. Yabancılar bürosu sizi arayıp evrak, yada bilgi aldıktan ortalama yada bucuk ay sonra sonucunuz elinize ulaşır. AAlmanca Sertifikası aslı ve adet fotokopisi, 2. Müsaadesi Başvuru Formu.


ALTIN GEÇİT’’ tarafından kurs süresince doldurulur, 3. Pasaportun aslı ve adet fotokopisi.

Randevu talep edebilirsiniz. Almanya Federal Cumhuriyetine yapacağınız. Genel itibari ile yaklaşık ay kadar süren bu işlemler bazen daha uzun bazı durumlarda ise daha kısa sürebilmektedir. Aile Birlesimi icin Gerekli Dokümanlar.


Herhangi bir aracı kuruluşun aile bileşimin de hizmet veya danışmanlık vermesi mümkün değildir. Zertifikat aartık çok kolay. Günde almanca sertifikanız garanti.


Aile tipi vize uygulamasına başvuruda bulunmak Schengen vize.

Dolayisiyla is, gelir ve yasanacak yer gösterilmesinin zorunlu tutulmasi olasi. Başvuru formlarındaki imzanın başvuru sahibi tarafından atılması gerekmektedir. Türkiye’de yeni bir pasaport çıkarmak üzere Türk makamlarına.


Nadir durumlarda diğer akrabalar da (Örneğin, kardeşler, büyükanne, büyükbaba) aile birleşimi kapsamında hesaba katılır. Aile birleşimi eşler için de olabilir yaşından küçük çocuklar için de. Konuyu açmamdaki sebeb eğer bu aşamaları yapmış birleri.


Evrakların fazla olması sizin avantajınızadır. Tamamen eksiksiz olarak Almanca doldurulmuş. Ayrıca gerekli belgeleri iki kopya olarak hazırlamanız gerekmekte. Yıllardır Almanca eğitimi veren tecrübeli eğitmenler gözetiminde dili konuşma, yazma, dinleme ve okumada en iyi düzeyde öğrenmeniz sağlanır ve kolayca diyaloglar kurmanız amaçlanır. Almanca Asınavından hemen sonra başvuru yapmak isteyen.


Belçika aile birleşimi vizesi hakkında. Karar yazısındaki bununla alakalı kısma okumanızda fayda var. AİLE BİRLEŞİMİ HAKKI.


Bu gibi işlemlerde doğru zamanda doğru reaksiyon göstermek mevzunun halli için elzemdir. Vize başvurusunda diğer vize türlerine göre farklı belgeler. Yabancıyla evlenip onun ülkesine giden arkadaşlar acil yardım!

Türkiyede gerçekleşti, daha sonra ben turist vizesi alıp eşimle. Konsolosluk resmi tatil günlerini ve yabancı pasaportları kapsamaz.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts