Montag, 8. Februar 2016

Essen konsolosluk randevu

Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12. Pasaport teslim işlemleri saat 08. Başkonsolosluğumuz Haftasonu günlerinde kapalıdır. Artık yapmak istediğiniz tüm işlemler iiçin e-konsolosluk randevu sisteminden randevu alınması gerekiyor. Essen konsolosluğumuzdan hangi işlemler için randevu alabilirsiniz?


Essen e-Konsolosluk randevu nasıl alınır?

Essen Türk Konsolosluğu hangi işlemler için randevu veriyor ? Almanya ‘da Essen Konsolosluğu nerede ? E konsolosluk randevusu alabilmeniz için kimlik kartınızda T. C kimlik numarası yazılı olmalıdır. Aksi halde yeni nüfus cüzdanı için de randevu almanız gerekmektedir. E- Konsolosluk ile hangi işlemler için randevu alınır? Konsolosluk randevusu sisteminden ilgili konsolosluklardan pasaport işlemleri randevusunun yanı sıra ,askerlik,nüfus,evlilik,noter,doğum,ölüm ,vatandaşlık ,adli işler için randevu alabilirsiniz.


Ayrıça randevu alırken yapmak istediğiniz işlem hakkında gerekli belgeler. Nüfus Kayıt Örneği Başvurusu Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir.

Adres Beyanı Başvurusu Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. Yabancı Ülke Makamlarınca Verilen Boşanma Kararlarının Tescili Randevu aldıktan sonra şahsen başvurmanız gerekmektedir. Essen Konsolosluk Randevu Alma sayfasından yurtdışı emeklilik işlemleri için randevu alarak bilgi edinebilirsiniz. Bulgaristan Sofya Büyükelciliği Konsolosluk İşlemleri için , ekonsolosluk randevu alma sayfası üzerinden yapmak istediğiniz işlem türüne göre randevu almanız gerekiyor.


Ev alım satımı tapu işlemleri için vekaletname verme, boşanma işlemleri için vekaletname verme ,veraset ilamı çıkartma için noter. Murat Ali Blach ESSEN Mustafa kemal Atatürk’ün, Veliaht Sultan Vahdettin ile birlikte onun yaveri olarak Essen’e gelişinin 102. Gitmeyeceğiniz randevuyu iptal etmeyi unutmayınız. Temsilciliklerde Yeni TC Kimlik Değişim işlemleri içinde randevu alınız. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T. Außenminister Mevlüt Çavuşoğlu besuchte am 5. Ministerratstreffen der Organisation für Sicherheit undZusammenarbeit in Europa.


Gipfel der Blockfreien Bewegung teilzunehmen, 23. Latest Press Releases. Hami Aksoy, in Response to a Question Regarding. Diğer işlemler için randevu temelli çalışılmaktadır. Posta adresi Menzinger Str.


Bunun yanında Türk Vatandaşlarından izinli olarak çıkan , Alman vatandaşlığına geçen gurbetciler mavi kart işlemleri içinde sistemden randevu almaları gerekiyor. Artik konsolosluktan randavu almak icin son islemler basladi nürnberg sehrinin sonunda bulunan mavi saat (yuvarlak sekil) termin saati. Konsolosluk tarafından temin edilecektir) Vekaleti veren kişi Yunanca dilini bilmemesi durumunda beraberinde yeminli tercüman getirmesi gerekmektedir.

Tercüman vekaletnameyi veren kişi ile beraber vekaletnameyi imzalayacaktır. Vekaletname ücreti evrakın genişliğine tabidir.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts