Freitag, 9. März 2018

Generalni konzulat srbije hamburg

Generalni konzulat srbije hamburg

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Narodna banka Srbije je, izradila Finansijski vodič za povratnike, kojim nastoji da unapredi informisanost naših građana koji žele da se vrate u R. Bay hat alles für Sie! Radno vreme generalnog konzulata:. Za vreme boravka u inostranstvu, putna isprava služi njenom imaocu za dokazivanje identiteta i kao dokaz o državljanstvu Republike Srbije.


Generalni konzulat R. Putnu ispravu sme da koristi samo lice na čije ime je izdata. Molimo da putne isprave za vreme boravka u inostranstvu čuvate. Dobrodošli na Web-site konzularnih predstavništava Republike Srbije u Saveznoj Republici Nemačkoj. Zaposleni u našim predstavništvima će, uz pomoć naših kolega iz nadležnih službi u otadžbini, uložiti maksimum napora kako bi vaši problemi bili rešeni.


Generalni konzulat srbije hamburg

Voditelj: Kristijan Tušek, generalni konzul. Narodna banka Srbije objavila je Finansijski vodič za povratnike, građane koji se vraćaju u Srbiju, a koji objašnjava kako se na njih odnose devizni propisi države. U vodiču se nude informacije kako da se otvori ili zatvori račun u banci u Srbiji, prenese novac iz inostrane banke u banku u našoj zemlji, i drugo. Konzularni dan u Bijeljini će se održati 25. Zakazivanje termina radnim.


U GK Srbije u Diseldorfu izdat pasoš pod rednim brojem 50. So lassen sich Steuern sparen (Serie, Teil 17) So holen Sie die. Harvestehuder Weg 101. GENERALKONSULAT DER REPUBLIK SERBIEN.


Park raspolaže sa dečjim igralištem, klupama i stolovima, kao i letnjom pozornicom na kojoj se održava manifestacija Brankovi dani ali i služe bogosluženja o velikim crkvenim praznicima. Ne bežimo od problema, sa. Den Mittelweg überqueren und noch weitere Meter nach rechts bis zum Konsulat gehen. Mit dem Bus : Der BUS 1verkehrt zwischen den Haltestellen Alsterdorf und ZOB bzw.


Posete Predsednika Vlade R. Baden-Virtemberg od 3-4. Viele Bosnische Konsulate verlangen, dass Sie vor dem Besuch einen Termin mit dem Konsulat mach en. In den meisten Fällen können Sie einen Termin online über die entsprechende Website vereinbaren. Auf der offiziellen Website des Bosnischen Konsulates in Stuttgart Informationen über Öffnungszeiten und wie Sie einen Termine buchen können. Uredovno vrijeme za stranke.


Generalni konzulat srbije hamburg

Samo pretplaćene tvrtke mogu staviti više podata. This website hosted on Germany to the world.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts