Montag, 15. April 2019

Konzulat frankfurt crne gore

Crne Gore preuzeo je od konzulata Republike Srbije 15. Sie finden hier umfassende Informationen über die konsularischen Dienstleistungen des Montenegrinische Konsulats in Frankfurt am Main. Dieses Konsulat ist natürlich nicht die einzige Vertretung in Deutschland.


Vijesti sa tagom konzulat - crne - gore -u-frankfurtu na Vijesti. Ukoliko je vaš biometrijski pasoš izradjen, potrebno je da lično dodjete u Konzulat radi preuzimanja dokumenta. Sa sobom ponesite potvrdu i stari pasoš.

Roditelji mogu preuzeti pasoš za maloletnu decu uz obavezu identifikacije (pasoš, lična karta). Pasoši se preuzimaju radnim danima od 0do 1časova a sredom od 15. This video is unavailable. Ministarstvo vanjskih poslova smijenilo je Žarića zbog optužbi Ulcinjanke Mirsade Kurtović da je početkom februara najprije vrijeđao, a potom i zamalo fizički napao.


Kontakt i radno vrijeme. Erstklassige Jobs mit einem Gehalt ab 80. Reč je o drugom konzularnom predstavništvu te zemlje u Srbiji, pored onog pri ambasadi u Beogradu.


Iako zvanično radi tek nekoliko.

Home generalni konzulat crne gore generalni konzulat crne gore. REPUBLIK KROATIEN Ministerium für auswärtige und europäische Angelegenheiten Trg N. Sloveniji je Vojislav Kovać. Susreti su tradicionalno otvoreni svečanim prijemom u GК Frankfurt u petak 10.


Ceremoniji otvaranja prisustvovao je premijer južnoafričke provincije Kvazulu-Natal, Sihle Zikalala. Von dieser Seite können Sie. Kako je saopšteno, konzulat će biti otvoren na čelu sa počasnim konzulom i nadležnošću za opštinu Skadar. Generalni konzulat crne gore - elke scheibler verbrachte drei monate in kroatien trifft titelverteidiger deutschland. Bewertungen und Erfahrungen zu Gk-Montenegro.


Predstavnici bošnjačkih udruženja u Njemačkoj BKZ-Hannover e. Predsjednici udruženja Mijaz Ramdedović i Osman Destanović prezentirali su svoja udruženja kao i zajedničke ciljeve ove bošnjačke asocijacije u osnivanju, koju trenutno čine ove dvije organizacije sa tendencijom. Botschaft der Republik Montenegro – Berlin. Moderator večeri je bio novinar Radio Darmstadt-a gospodin Vojo Jestrović. CG otvara konzulat u Skadru. Usvojena je Informacija o Ugovoru o bespovratnoj podršci za finansira.


GK Frankfurt će i ubuduće nastaviti sa radom na daljem uređivanju Srpsko-ruskog oficirskog groblja u Frankfurtu, u vidu postavljanja novih spomen ploča sa imenima boraca, kroz saradnju sa Centralnim savetom Srba u Hesenu i uz pomoć gradskih vlasti Frankfurta. Darmanović je istakao da otvaranje Konzulata u Trstu, u godini kada Crna Gora i Italija obilježavaju 1godina diplomatskih odnosa, predstavlja važan korak u pravcu širenja diplomatske mreže i potvrdu opredjeljenosti da kontinuirano razvijamo sveukupnu međudržavnu saradnju.

Fokus njegovog predavanja bio je na pozicioniranju crnogorskog iseljeništva u vremenu geopolitičke recesije. Crna Gora ima diplomatsko-konzularnih predstavništava (DKP), odnosno ambasada, šest misija i četiri generalna konzulata. Zvanična inauguracija počasnog konzula Remzije Camića, počela je u 17.


Svečanosti su prisustvovali, Ljiljana Tošković, generalni direktor Generalnog direktorata za bilateralne poslove, ambasador Crne.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts