Donnerstag, 29. Oktober 2015

Generalni konzulat republike srbije

Das Generalkonsulat der Republik Serbien bleibt am 25. Konzularni dan u Bijeljini će se održati 25. U GK Srbije u Diseldorfu izdat pasoš pod rednim brojem 50.


U Generalnom konzulatu Srbije u Diseldorfu, krajem novembra ove godine, srpskoj državljanki M. Prilikom registracije molimo da navedete Vašu saglasnost za unos u distributersku listu.

Srbije - Finansijski vodič za povratnike: Narodna banka Srbije objavila je Finansijski vodič za povratnike, građane koji se vraćaju u Srbiju, a koji objašnjava kako se na njih odnose devizni propisi države. U pogledu uslova za zaključenje braka primenjuju se odredbe Porodičnog zakona Republike Srbije. Narodna banka Srbije je, izradila Finansijski vodič za povratnike, kojim nastoji da unapredi informisanost naših građana koji žele da se vrate u R. Molimo sva zainteresovana lica da, pre podnošenja zahteva, pažljivo pročitaju ovo obaveštenje i pripreme dokumentaciju koja se traži, kako bi aktivnosti nadležnih institucija tokom obrade primljenih zahteva bile što efikasnije.


Park raspolaže sa dečjim igralištem, klupama i stolovima, kao i letnjom pozornicom na kojoj se održava manifestacija Brankovi dani ali i služe bogosluženja o velikim crkvenim praznicima. Welcome to the website of the Consulate General of the Republic of Serbia in Chicago. Za državljanina Republike Srbije koji nije služio vojni rok, Centar Ministarstva odbrane Republike Srbije za lokalnu samoupravu će, po službenoj dužnosti, doneti rešenje o prevođenju u rezervni sastav kada to lice navrši godina.


Rešenje o prevođenju u rezervni sastav za državljanina mlađeg od godina biće dato na njegov zahtev.

This website hosted on Germany to the world. Adresa ambasade i konzulata Srbije u Nemačkoj. BOTSCHAFT DER REPUBLIK SERBIEN. Uradne ure v sredo, 11.


Na Generalnem konzulatu Republike Slovenije v Münchnu v sredo, 11. Srbiju, izradila Finansijski vodič za povratnike (kliknite na link). Generalni konzulat Republike Srbije beleži konstantno povećanje broja zahteva za izdavanje pasoša. Vlada Republike Srbije je dana 23.


AUD i šalje se uz popunjeni zahtev sa ostalom dokumentacijom, ukoliko je imate. Generalni sekretar i zamenik generalnog sekretara jesu funkcioneri kojima funkcija prestaje ako podnesu ostavku, ako budu razrešeni ili kad novi predsednik Republike položi zakletvu. Delegacija je, prilikom dolaska u Trst, 12. Stojiljković i konzulom N. Sekickim razgovarali o dosadašnjim aktivnostima na planu nauke i obrazovanja. Die liebsten Fashion-Marken kaufen.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Radno vreme generalnog konzulata:. Bay hat alles für Sie! Informacije o podjetju GENERALNI KONZULAT REPUBLIKE ITALIJE na zemljevidu najdi. Preverite podrobnosti ter raziščite okolico. Kako kaže naš narod: Dukat je mali ali vredan, tako i naša Srbija, samo naizgled mala, najveću vrednost ima u svom narodu.


Njegovom poštenju, ponosu, mudrosti i dobročinstvu.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts