Montag, 19. Oktober 2015

Konzulatirs zahtevi

Konzulatirs zahtevi

Ukoliko je vaš biometrijski pasoš izradjen, potrebno je da lično dodjete u Konzulat radi preuzimanja dokumenta. Sa sobom ponesite potvrdu i stari pasoš. Уколико је Ваш биометријски пасош израђен, потребно је да лично дођете у Конзулат ради. Dobrodošli na Web-site konzularnih predstavništava Republike Srbije u Saveznoj Republici Nemačkoj. Zaposleni u našim predstavništvima će, uz pomoć naših.


Konzulatirs zahtevi

Finansijski vodič za povratnike: Narodna banka Srbije je, izradila Finansijski vodič za povratnike, kojim nastoji da unapredi informisanost naših građana koji. Za vreme boravka u inostranstvu, pasoš služi njenom imaocu za dokazivanje identiteta i kao dokaz o državljanstvu Republike Srbije. Pasoš sme da koristi samo lice. Riesenauswahl an Markenqualität. R s gibt es bei eBay!


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Захтев за биометријску путну исправу: 65: 2. Bay hat alles für Sie!


Obaveštavamo sve zainteresovane građane Republike Srbije u Bavarskoj, ukoliko žele da budu informisani o kulturno-umetničkim i drugim dešavanjima u Minhenu i. Вести: oбележавање 101. U konzulatu u Diseldorfu zahtevi će se primati ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 08. Termini za prijem zahteva se mogu zakazati svakog radnog dana (osim srede) od 12.


U Konzulatu naglašavaju da bez zakazanog termina neće primati zahteve.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts