Montag, 4. Februar 2019

Konzulat srbije minhen

Narodna banka Srbije - Finansijski vodič za povratnike Narodna banka Srbije objavila je Finansijski vodič za povratnike, građane koji se vraćaju u Srbiju, a koji objašnjava kako se na njih odnose devizni propisi države. Takodje, ukoliko za poslednji biometrijski pasoš nije podnet zahtev u ovom GK, molimo da radi uvida ponesete sa sobom stara dokumenta (izvod iz Matične knjige rodjenih i Uverenje o državljanstvu Republike Srbije ). Informacije o tome šta je potrebno za izdavanje biometrijskog pasoša Republike Srbije možete potražiti OVDE. Generalni konzulat R. Adresa ambasade i konzulata Srbije u Nemačkoj.

BOTSCHAFT DER REPUBLIK SERBIEN. Narodna banka Srbije je izradila Finansijski vodič za povratnike kako bi unapredila informisanost naših građana koji žele da se vrate u Srbiju. U vodiču se na jednom mestu nalaze informacije o deviznim propisima i poslovanju koje su značajne za povratak naših građana i njihovu bržu integraciju. U GK Srbije u Diseldorfu izdat pasoš pod rednim brojem 50. Dobrodošli na Web-site konzularnih predstavništava Republike Srbije u Saveznoj Republici Nemačkoj.


Zaposleni u našim predstavništvima će, uz pomoć naših kolega iz nadležnih službi u otadžbini, uložiti maksimum napora kako bi vaši problemi bili rešeni. Wir verwenden Cookies, um Ihnen eine nutzerfreundliche, sichere und wirksame Nutzung unserer Website zu ermöglichen.

Die Cookie-Einstellungen dieser Website sind. Serbische Konsulat in München - Konsulat, Deutschlan München - Adresse - Telefonnummer - E-Mail - Öffnungszeiten Serbische Konsulat in München. Zusätzliche Informationen zum Serbien Konsulat in München Angaben zu Öffnungszeiten (sofern angegeben) sind ohne Gewähr! Kako je saopštila Biljana Čelik Jeftić iz Konzulata Srbije u Minhenu , postoje kontakti sa minhenskom i bavarskom policijom, ne mogu se dobiti precizne informacije, za sada je samo potvrđeno da je ubijeno petoro ljudi.


Konzulat BiH u Minhenu pokrovitelj je Dana Balkana na kojima ravnopravno sa ostalim zemljama Zapadnog Balkana učestvuje i samoproglašeno Kosovo. Uprkos činjenici da BiH ne priznaje nezavisnost Kosova, 23. Konzulata BiH u Minhenu, biće promovisano samoproglašeno Kosovo kao najmlađa zemlja u Evropi. Vlada Srbije postavila je Snežanu Miljanić na dužnost generalnog konzula u Minhenu, Savezna Republika Nemačka, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.


Ambasada Bosne i Hercegovine u SR Njemačkoj. Informationen über das Land Bosnien und Herzegowina sowie über seine Vertretungen in Deutschland. Weitere Themen sind Reisedokumente, Visum, Hochzeiten. Konzulka Srbije u Minhenu Snežana Miljanić u izjavi za RTS preporučila je građanima da ne napuštaju stanove, i da ne koriste javni prevoz.


U Minhenu živi oko 20. Također, značajno je istaknuti aktivnosti dopunskih škola susjednih država Srbije i Hrvatske, koje pohađaju i djeca iseljenih Srba i Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Konzulati se, na osnovu ovlašćenja naslednika, brinu o ostavini naših gradjana u inostranstvu i aktivno učestvuju u ostavinskom postupku.


Po okončanju, preko Narodne banke Srbije , doznačuju sredstva na račun naslednika.

Konzulati su vaša prva adresa u inostranstvu ako se nešto nepredvidjeno desi. Neko ko van zemlje ostane bez. Vicekonzul Srbije u Minhenu Biljana Čelik Jeftić izjavila je večeras da je konzulat u stalnom kontaktu sa minhenskom i bavarskom policijom, ali da za sada nema konačnih podataka o broju mrtvih i ranjenih.


Do sada je našim ljudima iz Bavarske uručeno novih pasoša, a na uručenje čeka još gotovih novih dokumenata. Spisak sa osnovnim podacima dece i roditelja poslat je u Ministarstvo prosvete Vlade Srbije koje će doneti odluku gde će u Nemačkoj u novoj. Crne Gore preuzeo je od konzulata Republike Srbije 15.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts